Gewaardeerde gast,
Wij vinden het fijn u te mogen verwelkomen in ons restaurant.
Graag geven we u een toelichting op onze menukaart. Deze is opgebouwd uit kleine gerechten. U kunt gerechten per keer bestellen om te delen, maar vanzelfsprekend ook voor uzelf. Daarnaast hebben we onze 'go big'gerechten voor diegene die een hoofdgerecht prefereert. Wij willen de gerechten met alle plezier aan u toelichten. Tevens willen wij u een passend wijnadvies geven indien gewenst. U kunt natuurlijk ook naar onze wijnkaart vragen.
Bijgerechten
Brood met olijfolie 5,50
Bread with olive oil
Brood met dips 6,95
Bread with dips
Serranoham 50gr. 8,50 - 100gr. 15,00
Serrano ham
Croquetas 2 st. 3,50
Croquettes
Verse friet met mayonaise kl. 4,00 - gr. 5,50
Homemade fries with mayonnaise
Koud
Oester p.st. 3,70
Oyster
Oester Seasons p.st. 4,50
Oyster Seasons
Tartaar van zeebaars met tom kha kai en kokos 19,75
Sea bass tartare with tom kha kai and coconut
Salade krokante gamba met togarashi en unagi 3 st. 14,50 - 5 st. 19,75
Crispy prawn salad with togarashi and unagi
Gerookte zalm met knolselderij en groene curry 22,00
Smoked salmon with celeriac and green curry
Kalfstartaar met kalfsmuis, verse tonijn, paddenstoelen en truffel 22,75
Veal tartare with fresh tuna, mushrooms and truffle
Rouleau van hoender met eendenlever, peer en Pedro Ximénez 23,00
Rouleau of chicken with duck liver, pear and Pedro Ximénez
Buikspek met boerenkool, chorizo en mosterd 19,00
Pork belly with kale, chorizo and mustard
Tataki van rund met rettich en zwarte sesam 20,00
Beef tataki with radish and black sesame seeds
Eendenborst met aubergine en zwarte knoflook 21,00
Duck breast with aubergine and black garlic
V Bereidingen van rode biet met mierikswortel en yoghurt 17,50
Preparations of beetroot with horseradish and yoghurt
Warm
Curry soep met gamba en paksoi 17,50
Curry soup with prawn and pak choi
Zeeduivel met pastinaak, appel en miso beurre blanc 24,00
eventueel als 'go big' te bestellen 36,50
Monkfish with parsnip, apple, and miso beurre blanc
Gebakken zeetong met beurre noisette, huisgemaakte friet en salade 33,00
Fried sole with beurre noisette, home-made fries and salad
Roodbaars met ravioli van gamba, tomaat en saus van bisque 23,00
eventueel als 'go big' te bestellen 35,00
Redfish with prawn ravioli, tomato, and bisque sauce
Rendang met coquille, bloemkool en prei 24,50
eventueel als 'go big' te bestellen 37,00
Rendang with scallop, cauliflower and leek
Tournedos met runderstoof, padrón peper, pompoen en saus van vadouvan 26,00
eventueel als 'go big' te bestellen 38,50
Tournedos with beef stew, padrón pepper, pumpkin, and vadouvan sauce
Varkenswang met zoete aardappel, ui en saus van bacon 22,00
Pork cheek with sweet potato, onion, and bacon sauce
Patrijs met peterseliewortel en saus van bospaddenstoelen 25,00
eventueel als 'go big' te bestellen 37,50
Patridge with parsley root and wild mushroom sauce
V Gnocchi van zoete aardappel met asperge en saus van quattro formaggi 18,50
Sweet potato gnocchi with asparagus, and quattro formaggi sauce
Supplement gebakken eendenlever 10,50
Supplement fried duck liver
Zoet
Pure chocolade met bereidingen van appel en vanille 12,00
Dark chocolate with preparations of apple, and vanilla
Parfait van mandarijn met dulce de leche en tijm 11,50
Mandarin parfait with dulce de leche and thyme
Dragon met laurier en bereidingen van drop 12,00
Tarragon with laurel and preparations of licorice
Sticky bananencake met hazelnoot en rum 11,50
Sticky banana cake with hazelnut and rum
Kaas, fromagerie Guillaume 16,50
Cheese from fromagerie Guillaume
Bonbons, Chocolaterie Albèrt 1 st. 1,35 - 6 st. 7,50
Chocolats, Chocolaterie Albèrt
Scroppino 9,50
Espresso Martini 9,50
3-gangen menu van de chef
Keuze menu wekelijks wisselend
Gerechten uit het menu ook los te bestellen
45,00
wijnarrangement 25,00
Verrassingmenu van de chef
4-gangen 57,50 - wijnarrangement 32,50
5-gangen 67,50 - wijnarrangement 39,50
6-gangen 75,00 - wijnarrangement 47,50
Voor de kleine gast hebben wij een speciale kinderkaart
Informatie over allergenen? Vraag het ons!