Gewaardeerde gast, 
Wij vinden het fijn u te mogen verwelkomen in ons restaurant. 
Graag geven we u een toelichting op onze menukaart. Deze is opgebouwd uit ruimere voorgerechten. U kunt gerechten per keer bestellen om te delen, maar vanzelfsprekend ook voor uzelf. Daarnaast hebben we onze 'go big'gerechten voor diegene die een hoofdgerecht prefereert. Wij willen de gerechten met alle plezier aan u toelichten. Tevens willen wij u een passend wijnadvies geven indien gewenst. U kunt natuurlijk ook naar onze wijnkaart vragen. 
 
Bites
Oester p.st. 3,85
Oyster
Oester Seasons p.st. 4,75
Oyster Seasons 
Brood met olijfolie 6,25
Bread with olive oil 
Brood met dips 7,25
Bread with dips 
Serranoham 50gr. 8,50 - 100gr. 15,00
Serrano ham 
Pekingeend loempia’s mini met hoisin 4 st. 8,50
Peking duck spring rolls mini with hoisin
Sashimi tonijn & zalm met soja en wakame 16,50
Tuna & salmon sashimi with soy and wakame
Verse friet met mayonaise kl. 4,95 - gr. 6,25
Homemade fries with mayonnaise 
 
Koud
Salade krokante gamba met togarashi en unagi 3 st. 15,50 - 5 st. 19,95
Crispy prawn salad with togarashi and unagi
Gegrilde tonijn met grapefruit en basilicum 19,95
Grilled tuna with grapefruit and basil
Gebakken coquille met bloemkool en miso beurre blanc 21,00
Baked scallop with cauliflower and miso beurre blanc
Vitello met verse tonijn, harissa en kappertjes 19,50
Vitello with tuna, harissa and capers
Rouleau van livar varken met truffel en eendenlever 19,00
Rouleau of livar pork with truffle and duck liver
Huisgemaakte paté met appel en suikerbrood 18,75
Homemade pate with apple and sugar bread
Tataki van rund met rettich en zwarte sesam 19,95
Beef tataki with radish and black sesame seeds
V  Bereidingen van knolselderij met feta en kokos 18,75
Preparations of celeriac with feta and coconut
Supplement eendenlever krullen 7,50
 
Warm 
Bospaddenstoelensoep met crème fraîche en bosui 14,25
Wild mushroom soup with crème fraîche and spring onion
Scholfilet met pompoen, ananas en saus van tandoori 24,00
eventueel als 'go big' te bestellen 36,50
Plaice fillet with pumpkin, pineapple and tandoori
Gebakken zeetong met huisgemaakte friet en salade 28,50 - 42,50
Fried sole with beurre noisette, home-made fries and salad
Snoekbaars met katenspek, appelstroop en Riesling beurre blanc 26,25
Pike-perch with smoked bacon, apple syrup and Riesling beurre blanc
Ossenstaart met heilbot, paddenstoelen en aardappelschuim 25,50
eventueel als 'go big' te bestellen 38,00
Oxtail with halibut, mushrooms and potato foam
Rood gebakken rundersukade met biet, rode kool en port saus 26,50
eventueel als 'go big' te bestellen 39,00
Flat iron steak with beetroot, red cabbage and port sauce
Pasta carbonara met hoender en meloeskes 25,25
Pasta carbonara with chicken and meloeskes
V  Bereidingen van doperwt met labneh, naan en asperge 21,50
Preparations of pea with labneh, naan and asparagus 
Supplement gebakken eendenlever 10,50
Supplement fried duck liver
 
Zoet 
Aardbeien Romanoff met vanille en meringue 12,50
Strawberry Romanoff with vanilla and meringue
Kwarktaart met gezouten karamel en ananas 12,50
Cheesecake with salted caramel and pineappel
Dame Blanche “a la Seasons” 12,50
Dame Blanche “a la Seasons”
Kaas, fromagerie Guillaume 17,50
Cheese from fromagerie Guillaume
Bonbons, Cerisette Oisterwijk 1 st. 1,35 - 6 st. 7,50
Chocolats, Cerisette Oisterwijk
Scroppino 9,50
Espresso Martini 9,50
 
3-gangen menu van de chef 
Keuze menu wekelijks wisselend
Gerechten uit het menu ook los te bestellen 
45,00
 
wijnarrangement 25,00
 
Verrassingmenu van de chef
4-gangen 57,50 - wijnarrangement 32,50
5-gangen 67,50 - wijnarrangement 39,50
6-gangen 75,00 - wijnarrangement 47,50
 
 
Voor de kleine gast hebben wij een speciale kinderkaart 
Informatie over allergenen? Vraag het ons!