Gewaardeerde gast, 
Wij vinden het fijn u te mogen verwelkomen in ons restaurant. 
Graag geven we u een toelichting op onze menukaart. Deze is opgebouwd uit kleine gerechten. U kunt gerechten per keer bestellen om te delen, maar vanzelfsprekend ook voor uzelf. Daarnaast hebben we onze 'go big'gerechten voor diegene die een hoofdgerecht prefereert. Wij willen de gerechten met alle plezier aan u toelichten. Tevens willen wij u een passend wijnadvies geven indien gewenst. U kunt natuurlijk ook naar onze wijnkaart vragen. 
 
Bijgerechten 
Brood met olijfolie 5,95
Bread with olive oil 
Brood met dips 6,95
Bread with dips 
Serranoham 50gr. 8,50 - 100gr. 15,00
Serrano ham 
Verse friet met mayonaise kl. 4,95 - gr. 6,25
Homemade fries with mayonnaise 
 
Koud
Oester p.st. 3,70
Oyster
Oester Seasons p.st. 4,75
Oyster Seasons 
Salade krokante gamba met togarashi en unagi 3 st. 16,50 - 5 st. 21,00
Crispy prawn salad with togarashi and unagi
Tonijn met soja, wakame en zwarte knoflook 22,75
Tuna with soy, wakame and black garlic
Brioche met Hollandse garnalen en cocktail saus 23,00
Brioche with Dutch shrimps and cocktail sauce
Pekingeend met flensjes, hoisin en komkommer 21,50
Peking duck with crêpes, hoisin and cucumber
Crème brûlée van eendenlever met bereidingen van biet en appel 22,50
Crème brûlée of duck liver with preparations of beetroot and appel
Shortrib met bereidingen van lychee en tomaat 22,50
Short rib with lychee preparations and tomato
Tataki van rund met rettich en zwarte sesam 20,75
Beef tataki with radish and black sesame seeds
V  Tarte Tatin van peer met blauwschimmelkaas 19,50
Tarte Tatin of pear and blue cheese 
 
Warm 
Bisque met rivierkreeftjes en couscous 17,00
Bisque with crayfish and couscous
Grietfilet met wilde gamba en saus van truffel 25,50
eventueel als 'go big' te bestellen 38,00
Brill fillet with wild prawn and truffle sauce
Gebakken zeetong met huisgemaakte friet en salade 34,50
Fried sole with beurre noisette, home-made fries and salad
Rode mul met wilde gamba, noodles en ei 24,50
Red mullet with wild prawn, noodles and egg
Tournedos met zuurkool, paddenstoelen en saus van mosterd 28,50
eventueel als 'go big' te bestellen 39,50
Tournedos with sauerkraut, mushrooms, and mustard sauce
Eendenborst met bloemkool, pruimen en saus van Koreaanse chili 25,50
eventueel als 'go big' te bestellen 38,00
Duck breast with cauliflower, plums and sauce of Korean chili
Gegrilde kalfsribeye 'tagliata' met rucola, parmezaan en aceta 29,50
Grilled veal ribeye 'tagliata' with arugula, parmesan and aceto 
V  Ratatouille a la Seasons 20,00
Ratatouille a la Seasons
Supplement gebakken eendenlever 10,50
Supplement fried duck liver
 
Zoet 
Carrot cake met witte chocolade en karamel 12,50
Carrot cake with white chocolate and caramel
Kaneelparfait met appel en nutella 12,50
Cinnamon parfait with apple and nutella
Dame Blanche “a la Seasons” 12,50
Dame Blanche “a la Seasons”
Kaas, fromagerie Guillaume 16,50
Cheese from fromagerie Guillaume
Bonbons, Chocolaterie Albèrt 1 st. 1,35 - 6 st. 7,50
Chocolats, Chocolaterie Albèrt 
Scroppino 9,50
Espresso Martini 9,50
 
3-gangen menu van de chef 
Keuze menu wekelijks wisselend
Gerechten uit het menu ook los te bestellen 
45,00
 
wijnarrangement 25,00
 
Verrassingmenu van de chef
4-gangen 57,50 - wijnarrangement 32,50
5-gangen 67,50 - wijnarrangement 39,50
6-gangen 75,00 - wijnarrangement 47,50
 
 
Voor de kleine gast hebben wij een speciale kinderkaart 
Informatie over allergenen? Vraag het ons!