Bites
Oester p.st. 3,85
Oyster
Oester Seasons p.st. 4,75
Oyster Seasons 
Brood met olijfolie 6,25
Bread with olive oil 
Brood met dips 7,25
Bread with dips 
Serranoham 50gr. 8,50 - 100gr. 15,00
Serrano ham 
Pekingeend loempia’s mini met hoisin 4 st. 8,50
Peking duck spring rolls mini with hoisin
Sashimi tonijn & zalm met soja en wakame 16,50
Tuna & salmon sashimi with soy and wakame
Verse friet met mayonaise kl. 4,95 - gr. 6,25
Homemade fries with mayonnaise 
 
Brioche
Roerei met truffel, crème fraîche en brioche 15,00
Scrambled eggs with truffle, crème fraîche and brioche 
Brioche verse krab tartaar met tandoori en rode kool 18,50
Brioche fresh crab tartare with tandoori and red cabbage
Brioche garnalen kroketten met cocktailsaus 16,50
Brioche shrip croquettes with cocktail sauce 
Brioche zalm met huisgemaakte piccalilly en kerrie 16,50
Brioche salmon with homemade piccalilli and curry
 
Salades
Salade tonijn met avocado en bonito flakes 17,50
Tuna salad with avocado and bonito flakes 
Salade krokante gamba met togarashi en unagi 3 st. 18,50 - 5 st. 23,00
Crispy prawn salad with togarashi and unagi
Salade krokante kip met Koreaanse chili en radijs 17,50
Crispy chicken salad with Korean chili and radish
Salade pata negra met truffel en gepocheerd ei 18,50
Pata negra salad with truffle and poached egg
 
Koud
Gebakken coquille met bloemkool en miso beurre blanc 21,00
Baked scallop with cauliflower and miso beurre blanc
Vitello met verse tonijn, harissa en kappertjes 19,50
Vitello with fresh tuna, harissa and capers
Tataki van rund met rettich en zwarte sesam 19,95
Beef tataki with radish and black sesame seeds
Carpaccio met rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten 16,50
Carpaccio with arugula, Parmesan cheese and pine nuts
V  Bereidingen van knolselderij met feta en kokos 18,75
Preparations of celeriac with feta and coconut
 
Warm 
Bospaddenstoelensoep met crème fraîche en bosui 14,25
Wild mushroom soup with crème fraîche and spring onion
Gebakken zeetong met huisgemaakte friet en salade 28,50 - 42,50
Fried sole with beurre noisette, home-made fries and salad
Roodgebakken rundersukade met biet, rode kool en port saus 26,50
Flat iron steak with fondant potatoes and pepper sauce
Ossenstaart met heilbot, paddenstoelen en aardappelschuim 25,50
Pork cheek with sweet potato and truffle sauce
V  Bereidingen van doperwt met labneh, naan en asperge 21,50
Preparations of pea with labneh, naan en asparagus
 
Zoet 
Kwarktaart met gezouten karamel en ananas 12,50
Cheesecake with salted caramel and pineapple 
Dame Blanche “a la Seasons” 12,50
Dame Blanche “a la Seasons”
Kaas, fromagerie Guillaume 17,50
Cheese, fromagerie Guillaume
Appeltaart, Heeren van Oisterwijk 5,95
Apple pie, Heeren van Oisterwijk
Nougatine, Huisgemaakt 4,95
Nougatine, Homemade
Bossche bol, de Groot kl. 4,25 - gr. 5,75
Bossche bol, de Groot 
Bonbons, Cerisette Oisterwijk 1 st. 1,35 - 6 st. 7,50
Chocolats, Cerisette Oisterwijk
Scroppino 9,50
Espresso Martini 9,50
  
 
3-gangen lunch menu van de chef 
Dagelijks wisselend menu
Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie of thee
35,00
  
 
Voor de kleine gast hebben wij een speciale kinderkaart 
Informatie over allergenen? Vraag het ons!