Bijgerechten 
Brood met olijfolie 5,50
Bread with olive oil 
Brood met dips 6,95
Bread with dips 
Serranoham 50gr. 8,50 - 100gr. 15,00
Serrano ham 
Croquetas 2 st. 3,50
Croquettes
Verse friet met mayonaise kl. 4,00 - gr. 5,50
Homemade fries with mayonnaise 
 
Brioche/Salade
Roerei met truffel, crème fraîche en brioche 17,50
Scrambled eggs with truffle, crème fraîche and brioche 
Brioche carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas 16,00
Brioche carpaccio with truffle mayonnaise and Parmesan cheese
Salade tonijn met avocado, krokante uitjes en unagi 20,00
Tuna salad with avocado crispy onions and unagi 
Salade ossenhaas met soja en zwarte sesam 19,00
Beef tenderloin salad with soy and black sesame
 
Koud
Oester p.st. 3,70
Oyster
Oester Seasons p.st. 4,75
Oyster Seasons 
Salade krokante gamba met togarashi en unagi 3 st. 15,00 - 5 st. 20,00
Crispy prawn salad with togarashi and unagi
Sashimi tonijn met payaya en tosa-dashi 22,50
Sashimi tuna with payaya and tosa dashi
Gepekelde zalm met bereidingen van brie en kersen 21,50
Pickled salmon with preparations of brie and cherries
Brioche paling met crème fraîche en harincaviaar 19,75
Brioche eel with crème fraîche and herring caviaar 
Gebakken eendenlever met framboos en rabarber 23,00
Fried duck liver with raspberry and rhubarb
Butterchicken met Thaise basilicum en granaatappel 19,75
Butterchicken with basil and pomegranate
Tataki van rund met rettich en zwarte sesam 19,75
Beef tataki with radish and black sesame seeds
V  Bereidingen van bloemkool met Parmezaan en amandel 19,50
Preparations of cauliflower with Parmesan and almond
 
Warm 
Courgettesoep met gamba en knoflookolie 18,50
Courgette soup with prawn and garlic oil
Gegrilde schol met zoete aardappel en champagne beurre blanc 22,75
eventueel als 'go big' te bestellen 35,25
Grilled plaice with sweet potato and champagne beurre blanc
Gebakken zeetong met huisgemaakte friet en salade +/-475 gr. 49,50
Fried sole with beurre noisette, home-made fries and salad
Pasta aglio e olio met rode mul en kokkels 23,50
Pasta aglio e olio with red mullet, and cockles
Tournedos met bereidingen van paksoi en saus van sereh 27,50
eventueel als 'go big' te bestellen 39,50
Tournedos with preparations of pak choi and lemongrass sauce
Gegrilde lamsfilet met asperge en dragon 25,00
eventueel als 'go big' te bestellen 37,50
Grilled lamb fillet with asparagus and tarragon
Eendenborst met paprika en saus van harissa 24,75
eventueel als 'go big' te bestellen 37,25
Duck breast with bell pepper and harissa sauce
V  Ravioli met zoete aardappel, salie en beurre noisette 21,00
Ravioli with sweet potato, sage and beurre noisette
Supplement gebakken eendenlever 10,50
Supplement fried duck liver
 
Zoet 
Olijfoliecake met basilicum en witte chocolade 12,50
Olive oil cake with basil and white chocolate
Millefeuille met aardbeien en vanille 12,50
Millefeuille with strawberries and vanilla
Dame Blanche “a la Seasons” 12,50
Dame Blanche “a la Seasons”
Semifreddo van pistache met kokos bereidingen 12,50
Semifreddo of pistachio with coconut preparations
Kaas, fromagerie Guillaume 16,50
Cheese from fromagerie Guillaume
Bonbons, Chocolaterie Albèrt 1 st. 1,35 - 6 st. 7,50
Chocolats, Chocolaterie Albèrt 
Scroppino 9,50
Espresso Martini 9,50
  
 
3-gangen lunch menu van de chef 
Dagelijks wisselend menu
Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie of thee
35,00
  
 
Voor de kleine gast hebben wij een speciale kinderkaart 
Informatie over allergenen? Vraag het ons!