Bijgerechten
Brood met olijfolie 5,50
Bread with olive oil
Brood met dips 6,95
Bread with dips
Serranoham 50gr. 8,50 - 100gr. 15,00
Serrano ham
Croquetas 2 st. 3,50
Croquettes
Verse friet met mayonaise kl. 4,00 - gr. 5,50
Homemade fries with mayonnaise
Brioche/Salade
Brioche zalm met huisgemaakte piccalilly 19,00
Brioche salmon with homemade piccalilli
Brioche carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas 16,00
Brioche carpaccio with truffle mayonnaise and Parmesan cheese
Salade tonijn met avocado, krokante uitjes en unagi 20,00
Tuna salad with avocado crispy onions and unagi
Salade ossenhaas met soja en zwarte sesam 19,00
Beef tenderloin salad with soy and black sesame
Koud
Oester p.st. 3,70
Oyster
Oester Seasons p.st. 4,50
Oyster Seasons
Tartaar van zeebaars met tom kha kai en kokos 19,75
Sea bass tartare with tom kha kai and coconut
Salade krokante gamba met togarashi en unagi 3 st. 14,50 - 5 st. 19,75
Crispy prawn salad with togarashi and unagi
Gerookte zalm met knolselderij en groene curry 22,00
Smoked salmon with celeriac and green curry
Kalfstartaar met kalfsmuis, verse tonijn, paddenstoelen en truffel 22,75
Veal tartare with fresh tuna, mushrooms and truffle
Rouleau van hoender met lever, peer en Pedro Ximénez 23,00
Rouleau of chicken with liver, pear and Pedro Ximénez
Buikspek met boerenkool, chorizo en mosterd 19,00
Pork belly with kale, chorizo and mustard
Tataki van rund met rettich en zwarte sesam 20,00
Beef tataki with radish and black sesame seeds
Eendenborst met aubergine en zwarte knoflook 21,00
Duck breast with aubergine and black garlic
V Bereidingen van rode biet met mierikswortel en yoghurt 17,50
Preparations of beetroot with horseradish and yoghurt
Warm
Curry soep met gamba en paksoi 17,50
Curry soup with prawn and pak choi
Zeeduivel met pastinaak, appel en miso beurre blanc 24,00
eventueel als 'go big' te bestellen 36,50
Monkfish with parsnip, apple, and miso beurre blanc
Gebakken zeetong met beurre noisette, huisgemaakte friet en salade 33,00
Fried sole with beurre noisette, home-made fries and salad
Roodbaars met ravioli van gamba, tomaat en saus van bisque 23,00
eventueel als 'go big' te bestellen 35,00
Redfish with prawn ravioli, tomato, and bisque sauce
Rendang met coquille, bloemkool en prei 24,50
eventueel als 'go big' te bestellen 37,00
Rendang with scallop, cauliflower and leek
Tournedos met padrón peper, pompoen en saus van vadouvan 27,50
eventueel als 'go big' te bestellen 39,50
Tournedos with padrón pepper, pumpkin, and vadouvan sauce
Varkenswang met zoete aardappel, ui en saus van bacon 22,00
Pork cheek with sweet potato, onion, and bacon sauce
Hoender met peterseliewortel en saus van bospaddenstoelen 23,50
eventueel als 'go big' te bestellen 34,50
Chicken with parsley root and wild mushroom sauce
V Bereidingen van bospeen met dukkah en labneh 18,50
Preparations of carrot with dukkah and labneh
Supplement gebakken eendenlever 10,50
Supplement fried duck liver
Zoet
Pure chocolade met bereidingen van appel en vanille 12,00
Dark chocolate with preparations of apple, and vanilla
Parfait van mandarijn met dulce de leche en tijm 11,50
Mandarin parfait with dulce de leche and thyme
Dragon met laurier en bereidingen van drop 12,00
Tarragon with laurel and preparations of licorice
Sticky bananencake met hazelnoot en rum 11,50
Sticky banana cake with hazelnut and rum
Kaas, fromagerie Guillaume 16,50
Cheese from fromagerie Guillaume
Bonbons, Chocolaterie Albèrt 1 st. 1,35 - 6 st. 7,50
Chocolats, Chocolaterie Albèrt
Scroppino 9,50
Espresso Martini 9,50
3-gangen lunch menu van de chef
Dagelijks wisselend menu
Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie of thee
35,00
Voor de kleine gast hebben wij een speciale kinderkaart
Informatie over allergenen? Vraag het ons!