Bijgerechten 
Brood met olijfolie 5,95
Bread with olive oil 
Brood met dips 6,95
Bread with dips 
Serranoham 50gr. 8,50 - 100gr. 15,00
Serrano ham 
Verse friet met mayonaise kl. 4,95 - gr. 6,25
Homemade fries with mayonnaise 
 
Brioche/Salade
Roerei met truffel, crème fraîche en brioche 17,50
Scrambled eggs with truffle, crème fraîche and brioche 
Brioche carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas 16,00
Brioche carpaccio with truffle mayonnaise and Parmesan cheese
Salade tonijn met avocado, krokante uitjes en unagi 20,00
Tuna salad with avocado crispy onions and unagi 
Salade ossenhaas met soja en zwarte sesam 19,00
Beef tenderloin salad with soy and black sesame
 
Koud
Oester p.st. 3,70
Oyster
Oester Seasons p.st. 4,75
Oyster Seasons 
Salade krokante gamba met togarashi en unagi 3 st. 15,50 - 5 st. 20,50
Crispy prawn salad with togarashi and unagi
Tonijn met soja, wakame en zwarte knoflook 22,75
Tuna with soy, wakame and black garlic
Gebakken coquille met langoustine, pompoen en bisque saus 23,00
Fried scallop with langoustine, pumpkin, and bisque sauce
Vitello met verse krab tartaar en tandoori 21,00
Vitello with fresh crab tartare and tandoori
Brioche met eendenlever krullen, Pata Negra en truffel 22,50
Brioche with duck liver curls, Pata Negra and truffle
Buikspek met bereidingen van paprika en mango 19,50
Pork belly with preparations of bell pepper and mango
Tataki van rund met rettich en zwarte sesam 20,00
Beef tataki with radish and black sesame seeds
V  Bereidingen van bloemkool met Parmezaan en amandel 19,50
Preparations of cauliflower with Parmesan and almond
 
Warm 
Bisque met rivierkreeftjes en couscous 17,00
Bisque with crayfish and couscous
Gegrilde schol met zoete aardappel en champagne beurre blanc 23,50
eventueel als 'go big' te bestellen 36,00
Grilled plaice with sweet potato and champagne beurre blanc
Gebakken zeetong met huisgemaakte friet en salade 45,00
Fried sole with beurre noisette, home-made fries and salad
Rogvleugel met gamba fricassee en vadouvan 26,50
Ray’s wing with prawn fricassee and vadouvan
Tournedos met biet en saus van rode port 28,00
eventueel als 'go big' te bestellen 39,50
Tournedos with beetroot, and red port sauce
Rouleau van hoender met knolselderij en saus van morilles 22,00
eventueel als 'go big' te bestellen 34,50
Rouleau of chicken with celeriac and morel sauce
Ossenstaart met boerenkool en huisgemaakte piccalilly 22,00
Oxtail with kale and homemade piccalilli
V  Orzo risotto met bospeen en halloumi 20,00
Orzo risotto with carrot and halloumi
Supplement gebakken eendenlever 10,00
Supplement fried duck liver
 
Zoet 
Olijfoliecake met basilicum en witte chocolade 12,50
Olive oil cake with basil and white chocolate
Millefeuille met aardbeien en vanille 12,50
Millefeuille with strawberries and vanilla
Dame Blanche “a la Seasons” 12,50
Dame Blanche “a la Seasons”
Semifreddo van pistache met kokos bereidingen 12,50
Semifreddo of pistachio with coconut preparations
Kaas, fromagerie Guillaume 16,50
Cheese from fromagerie Guillaume
Bonbons, Chocolaterie Albèrt 1 st. 1,35 - 6 st. 7,50
Chocolats, Chocolaterie Albèrt 
Scroppino 9,50
Espresso Martini 9,50
  
 
3-gangen lunch menu van de chef 
Dagelijks wisselend menu
Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie of thee
35,00
  
 
Voor de kleine gast hebben wij een speciale kinderkaart 
Informatie over allergenen? Vraag het ons!