Bijgerechten
Brood met olijfolie 5,50
Bread with olive oil
Brood met dips 6,95
Bread with dips
Serranoham 50gr. 8,50 - 100gr. 15,00
Serrano ham
Croquetas 2 st. 3,50
Croquettes
Verse friet met mayonaise kl. 4,00 - gr. 5,50
Homemade fries with mayonnaise
Brioche/Salade
Brioche zalm met huisgemaakte piccalilly 19,00
Brioche salmon with homemade piccalilli
Brioche carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas 16,00
Brioche carpaccio with truffle mayonnaise and Parmesan cheese
Salade tonijn met avocado, krokante uitjes en unagi 20,00
Tuna salad with avocado crispy onions and unagi
Salade ossenhaas met soja en zwarte sesam 19,00
Beef tenderloin salad with soy and black sesame
Koud
Oester p.st. 3,70
Oyster
Oester Seasons p.st. 4,50
Oyster Seasons
Salade krokante gamba met togarashi en unagi 3 st. 14,50 - 5 st. 19,75
Crispy prawn salad with togarashi and unagi
Gerookte zalm met knolselderij en groene curry 22,00
Smoked salmon with celeriac and green curry
Tonijn met gamba, bereidingen van broccoli en soja 22,50
Tuna with prawn tartar, broccoli and soy
Crème brûlée van eendenlever met lychee en rode curry 24,50
Crème brûlée of duck liver with lychee and red curry
Shortrib met zoete aardappel, tomaat en tandoori 22,50
Short rib with sweet potato, tomato and tandoori
Tataki van rund met rettich en zwarte sesam 19,75
Beef tataki with radish and black sesame seeds
Eendenborst met aubergine en zwarte knoflook 21,00
Duck breast with aubergine and black garlic
V Bereidingen van rode biet met mierikswortel en yoghurt 17,50
Preparations of beetroot with horseradish and yoghurt
Warm
Romige bospaddenstoelensoep met taugé en bosui 15,00
Creamy mushroom soup with bean sprouts and spring onions
Kabeljauw met doperwt en saus van paling 23,75
eventueel als 'go big' te bestellen 36,25
Cod with peas, and eel sauce
Gebakken zeetong met beurre noisette, huisgemaakte friet en salade 31,50
eventueel als 'go big' te bestellen 49,50
Fried sole with beurre noisette, home-made fries and salad
Wilde zeebaars met tomaat en tom kha kai saus 24,50
Wild sea bass with tomato and tom kha kai sauce
Tournedos met bereidingen van knolselderij en saus van sjalot 27,50
eventueel als 'go big' te bestellen 39,50
Tournedos with preparations of celeriac, and shallot sauce
Hoender met peterseliewortel en saus van truffel 22,00
eventueel als 'go big' te bestellen 34,50
Chicken with rooted parsley, and truffle sauce
Iberico lomo met paprika en XO saus 27,50
Iberico lomo with bell pepper, and XO sauce
V Truffelrisotto met doperwt en Parmezaanse kaas 20,00
Truffle risotto with peas and Parmesan cheese
Supplement gebakken eendenlever 10,50
Supplement fried duck liver
Zoet
Sticky toffee cake met karamel en nougatine 12,50
Sticky toffee cake with caramel and nougatine
Parfait van kahlúa met frangelico en koffie 12,50
Kahlúa parfait with frangelico and coffee
Witte chocolade met bereidingen van bloedsinaasappel 12,50
White chocolate with blood orange preparations
Dame Blanche “a la Seasons” 12,50
Dame Blanche “a la Seasons”
Kaas, fromagerie Guillaume 16,50
Cheese from fromagerie Guillaume
Bonbons, Chocolaterie Albèrt 1 st. 1,35 - 6 st. 7,50
Chocolats, Chocolaterie Albèrt
Scroppino 9,50
Espresso Martini 9,50
3-gangen lunch menu van de chef
Dagelijks wisselend menu
Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie of thee
35,00
Voor de kleine gast hebben wij een speciale kinderkaart
Informatie over allergenen? Vraag het ons!