Het hoogseizoen van de zomertruffel is weer begonnen en daar maken wij natuurlijk graag gebruik van!
Je kan de zomertruffel herkennen aan haar grillige, gekerfde ronde vorm. De truffel heeft een donkere, bruine schil een heeft een witte tot geelachtige kleur. In vergelijking met andere truffels is deze zacht in zijn geur en smaak en heerlijk te combineren met zomerse gerechten.
Geniet bij Seasons van een 3- of 4-gangen menu, samengesteld met deze parel in de hoofdrol. Uiteraard hoort hier ook de verse tafel bereiding met de geschaafde truffel bij!
Rilette van kabeljauw met aardappel millefeuille en truffel
Verdejo "pandra", Bodegas Pandora, Rueda, Spanje
*Gepocheerd ei met bloemkool schuim, spek en truffel
Côtes du Rhône Villages Valréas blanc, Domaine La Decelle, Rhône, Frankrijk
Varkenswang met zoete aardappel, piccalilly en truffel saus
Montepulciano d'Abruzzo, Salvatore Lilli, Abruzzo, Italië
Aardbeien Romanoff met vanille en meringue
Moscato d'Asti, Tenuta Gaggino, Piedemonte, Italië
*extra tussengerecht bij 4-gangen
Het 3-gangen menu is €52,50 per persoon
Het 4-gangen menu is €62,50 per persoon
Het menu is vanaf 19 juni beschikbaar. Reserveer alvast gezelllig uw tafel, dan doen wij de rest!